Phyto phytoelixir cleansing care cream *75 ml

Phyto Phytoelixir Cleansing Care Cream 75 ML

Lekë 2,540.00
Title:  
Krem larës për flokët.

75 ML

Phyto Phytoelixir Cleansing Care Cream është një produkt ideal për flokë të thatë falë dy përbërësve:
- ekstrakt I lules narcisi I cili penetron në fibrat e flokut duke e zbutur ate 
- vaji I inkapsuluar I bimës makadania I cili hidraton flokun dhe e mbron për disa ditë. 

Floku zbutet thellësisht dhe rifiton lipidet e nevojshme brenda 72 orëve. Gjithashtu merr menjëherë shkelqim. 
Pasi të keni larë flokun me shampo përdoreni kremin në gjatësinë e flokut.
Lëreni për 3-5 minuta që të veprojë.
Shplajeni me ujë të rrjedhshëm.

Shiko edhe