Phyto phytoelixir subtle oil intense nutrition *75ml

Phyto Phytoelixir Subtle Oil Intense Nutrition 75 ML

Lekë 3,950.00
Title:  
Vaj hidratues për flokët.

75 ML

Phytoelixir Oil Intense Nutrition është një vaj ideal I cili përdoret para larjes duke bërë një hidratim intesiv të flokut të thatë falë përbërësve aktiv si
vitamina A, E, minerale, e verdhë veze, vaj karnaja e misri të cilët riparojnë në thellësi fibrat e flokut dhe e mbrojnë nga agresorët e jashtëm.
Vaj i bimes kamelia zbut flokun dhe jep ndjesi të mendafshtë.
Para larjes aplikoni vajin në të gjith gjatësinë e flokut dhe në maja duke e masazhuar në mënyrë që të përthithet.
Lëreni të veprojë për 10 minuta ose më shumë snë bazë të llojit të flokut.
Shplajeni më ujë dhe më pas vazhdoni larjen me shampo.
Vaji mund të lihet edhe gjatë gjithë natës ne flokë. 

Shiko edhe