Phyto Phytojoba Moisturizing Mask * 150 ML

Phyto Phytojoba Moisturizing Mask * 150 ML

Lekë 3,000.00
Title:  
Maskë hidratuese dhe zbutëse për flokë të thatë.

150 ml

Phyto Phytojoba Moisturizing Mask është një maskë thellësisht hidratuese, që rrit shkëlqimin dhe u rikthen flokëve të thatë butësinë dhe shkëlqimin. 

  • Kjo maskë qetësuese e pasur me Vaj Jojoba shkrihet në flokë për t'u hidratuar intensivisht dhe për t'u shkëputur pa peshë.
  • Një përqendrim unik i Ekstraktit të Rrënjës së Angjelikës dhe Vajit Esencial të Portokallit të ëmbël jep shkëlqim dhe vitalitet; flokët rifitojnë butësinë dhe elasticitetin e tyre.
  • Formuluar për të hidratuar dhe mbrojtur flokët e thatë. I pasuruar me Mikroproteina Gruri dhe Vaj esencial të Portokallit të ëmbël.
Ushqen dhe zbut flokët e thatë. I jep vitalitet flokëve të shurdhër dhe të dehidratuar.

Përdorimi:

  • KUR?
1 herë në javë si maskë trajtuese, ose si kondicioner i përditshëm.
  • SI?
Hidheni një sasi të vogël në pëllëmbën e duarve, punoni me energji në shkumë dhe më pas aplikojeni në gjatësi. Krehër për të shpërndarë.
Si kondicioner, lëreni për 1 deri në 2 minuta, më pas shpëlajeni tërësisht.
Si maskë trajtuese, lëreni për 5 deri në 7 minuta në varësi të trashësisë së flokëve, më pas shpëlajeni tërësisht.


Shiko edhe