Phyto phytokeratine extreme cream *100 ml

Phyto Phytokeratine Extreme Cream 100 ML

Lekë 4,420.00
Title:  
Krem rigjenerues për flokë të thatë.

100 ML

Phyto Phytokératine Extrême Cream zbut, mbron dhe trajton flokun e thatë
e shumë të dëmtuar.
Ky produkt kombinon fuqinë rigjeneruese të keratinës me fuqinë ushqyese të
vajit të baobabit.
Me një përdorim të përditshëm floku rigjenerohet intesivisht dhe merr shkëlqim.
Aplikoni cdo ditë në flokë  në varësi të fortësisë dhe thatësisë së flokut.
Mos e shplani.
Përdoreni në flokë pak të njomë para se ta krihni apo stiloni. 

Shiko edhe