Phyto Phytokeratine Extreme Shampoo * 200 ML

Lekë 2,500.00
Title:  
Shampo riparuese për flokë të dëmtuar, të brishtë dhe shumë të thatë.

200 ml

Phyto Phytokératine Extrême Exceptional Shampoo riparon, ushqen dhe jep shkëlqim tek flokët e dëmtuar, të brishtë dhe të thatë.
  • Kombinimi I Keratinës Bimore me Gjalpin e Sapotës dhe Vajin Baobabi bëjnë të mundur që të depërtojnë në fibrën e flokut duke e riparuar intesivisht.
Kjo bazë pastruese me origjinë bimore, pa sulfate bën të mundur pastrimin butësisht të flokut.
Pas një përdorimi të rregullt, flokët janë të butë dhe të mëndafshët, si dhe më rezistent. Ato rifitojnë shkëlqimin e munguar.
  • Aplikoni shampon në flokë të lagur.
  • Masazhojeni lehtë dhe lejeni të veprojë për disa minuta.
  • Shplajeni kokën me ujë të bollshëm.
  • Aplikojeni përsëri nëse është e nevojshme.

Shiko edhe