Phyto phytokeratine repairing heat protecting spray *150ml

Phyto Phytokeratine Repairing Heat Protecting Spray * 150 ML

Lekë 2,850.00
Title:  
Spray riparues për flokët.

150 ML

Phyto Phytokeratine Repairing Heat Protecting Spray furnizon vazhdimisht fibrën e flokut me Keratinë Botanike. 
Përveç kësaj, Acidi Hyaluronik hidraton intensivisht flokët, duke shtuar trupin dhe vëllimin,
Ekstrakti i Rrushit kundër nxehtësisë mbron nga dëmtimet e shkaktuara nga temperaturat e larta të mjeteve të stilimit. 
Të mbrojtur në mënyrë perfekte, flokët janë më elastik dhe më të butë se kurrë.
  • Termoaktive dhe mbrojtëse ndaj nxehtësisë.
  • Mbron flokët nga nxehtësia dhe thyerja gjatë tharjes.
  • Riparon fijen e flokëve.

Përdorimi:

  • KUR?
Përdoret para tharjes ose drejtimit për të riparuar dhe mbrojtur flokët nga nxehtësia. Mund të përdoret edhe në flokë të thatë për të lehtësuar stilimin. 
  • SI?
Spërkateni në gjatësitë dhe majat e flokëve të larë e të lagur. Krihini dhe stilojini si zakonisht.

Për një ritual të plotë, përdorni në kombinim me pjesën tjetër të gamës PHYTOKERATINE.

Shiko edhe