Phyto phytokeratine repairing serum *30ml

Phyto Phytokeratine Repairing Serum 30 ML

Lekë 3,100.00
Title:  
Serum riparues për flokë të dëmtuar.

30 ML

E projektuar për rigjenerimn e majave të flokut, Phytokeratin repairing serum,
është një trajtrues real I pasur me peptide dhe përbërës nga vaji palme brazilizn. Rigjeneron te gjithe flokun e dëmtuar.
Keratina dhe acidi hialuronik që përmban përthithen menjëherë në fibra duke siguruar rigjenerim dhe hidratim origjinial.
Aplikoni serumin në skalp dhe masazhojeni butësisht.

Shiko edhe