Phyto phytokeratine ultra-repairing mask *200 ml

Phyto Phytokeratine Ultra-Repairing Mask 200 ML

Lekë 3,850.00
Title:  
Maskë rigjeneruese për flokët.

200 ML

Phytokeratine Ultra-Repairing Mask është ideale për flokë të dëmtuar.
Bën një trajtim intensiv duke rigjeneruar flokun.
Përmban dy tipe të acidit hialuronik të cilat hidratojnë dhe mbrojnë flokun për një kohë të gjatë.
Flok I dobët:
Aplikoni një sasi të vogël të produktit në maja dhe gjatësinë e flokut.
Lëreni për  3-5 minuta dhe shplajeni.             

Flok I dendur dhe shumë I thatë:
Aplikoni një sasi të konsiderueshme të produktit në maja dhe gjatësinë e flokut. lëreni për 10 minuta dhe shplajeni.

Shiko edhe