Phyto phytolisse straightening shampoo *200 ml

Phyto Phytolisse Straightening Shampoo 200 ML

Lekë 1,680.00
Title:  
Shampo për flokë që elektrizohen.

200 ML

Phytolisse Straightening Shampoo është një shampo e pasur me
ekstrakte të bimës së pishës, e cila vepron në flokë të elektrizuar duke e drejtuar atë për ta bërë më të lehtë për tu stiluar.
I jep flokut rezistencë ndaj lagështisë dhe siguron zbutje të tij në të gjitha kushtet e motit.
E përshtatshme për flokë jo të rregullt  që elektrizohen. 
Aplikoni shampon në flokë të lagur, masazhojeni dhe më pas shplajeni.

Shiko edhe