Phyto phytonectar ultra nourishing brilliance shampoo ultra dry hair *200ml

Phyto Phytonectar Ultra Nourishing Brilliance Shampoo Ultra Dry Hair 200 ML

Lekë 4,970.00
Title:  
Shampo për flokë të thatë.

200 ML

E pasur me ekstrakt të lules së portokallit, Phytonectar shampoo ndihmon në rivendosjen e balancës së lipideve të nevojshme në flokë shumë të thatë.
Përbërësi natyral Hypericum(lule portokalli) I kombunuar me anti oksidant (vit E) mbron flokun nga faktorët e jashtëm.
Edhe floku më i dehidratuar  rifiton menjëherë hidratim dhe fuqi.
Aplikoni shampon në flokë të lagur, masazhojeni dhe më pas shplajeni.

Shiko edhe