Phyto phytoplage voile *125 ml

Phyto Phytoplage Voile 125 ML

Lekë 2,300.00
Title:  
Spraj per floket me efekt mbrojtes nga rrezet e diellit.

125 ML

Pasi sprucohet në flokë, Phytoplage nuk lë shenja në flokë ( bëhet I padukshëm) 
dhe mbron flokun nga tharja nga dielli, kriprat apo klori. 
Përmban filtra UV të cilat formojnë një barrierë mbrojtëse nga dielli. 
Formula e pasur me ekstrakte të lulediellit dhe bajames së ëmbël hidratojnë dhe 
zbusin flokun.
Spërkateni në flokë të lagur ose të thatë para ekspozimit në diell dhe mund të
riaplikohet vazhdimisht gjatë ditës për të mbrojtur flokun nga ekspozimi në diell.

Shiko edhe