Phyto phytoprogenium shampoo *200ml

Phyto Phytoprogenium Shampoo 200 ML

Lekë 1,830.00
Title:  
Shampo ushqyese.

200 ML

Kjo shampo me bazë pastruese mbron skalpin duke ruajtur balancën natyrale. Përdorimi I vazhdueshëm e bën flokun të shëndetshëm dhe me shkelqim.
Përdoret për të gjitha tipet e flokut.
Aplikoni shampon në flokë të lagur, masazhojeni dhe më pas shplajeni.

Shiko edhe