Phyto phytoprogenium shampoo *400ml

Phyto Phytoprogenium Shampoo 400 ML

Lekë 2,500.00
Title:  
Shampo ushqyese.

400 ML

Kjo shampo me bazë pastruese mbron skalpin duke ruajtur balancën natyrale.
Përdorimi I vazhdueshëm e bën flokun të shëndetshëm dhe me shkelqim.
Përdoret për të gjitha tipet e flokut.
Aplikoni shampon në flokë të lagur, masazhojeni dhe më pas shplajeni.

Shiko edhe