Phyto squam intense anti-dandruff shampoo *100 ml

Phyto Phytosquam Intense Anti-Dandruff Shampoo * 100 ML

Lekë 2,560.00
Title:  
Shampo kundër zbokthit.

100 ML

Phyto Phytosquam Intense Anti-Dandruff Shampoo, shampo kundër zbokthit e projektuar posaccërisht për flokë të yndyrshëm.
  • Përmban përbërës efikas të cilët eleminojnë zbokthin ndërkohë që lë flokun të pastër dhe më shkelqim.
Aplikoni shampon në flokë të lagur, masazhojeni dhe më pas shplajeni.

Shiko edhe