Phytocolor 3 dark brown

Phytocolor 3 Dark Brown

Lekë 1,640.00
Title:  
Ngjyrues për flokë.

Phytocolor është një ngjyrues më bazë bimore flokësh. Me anë te pigmenteve te bimeve ngjyros, ushqen dhe shkëlqen flokun tuaj.
Përmbajtjen e kremit në tubet bashkojeni me shishen e pajisur me aplikator në të cilën është vendosur qumështi hollues.Mbyllni shishen dhe tundeni mirë deni në homogjenizim të plotë.Prisni majën e aplikatorit të shishes dhe filloni duke aplikuar produktin.Aplikimi bëhët në flokë të thatë dhe jo të pastuar më parë.Vendoseni produktin nga rrënjët e ndarë pjesë-pjesë dhe shpërndajeni masën nëpër të gjithë gjatësinë  e flokut.Lihet të veprojë per rreth 30 minuta.Shpëlahet me ujë të ngrohtë deri në pastrim të plotë.

Shiko edhe