Phytocolor protecting mask *150ml

Phyto Phytocolor Protecting Mask 150 ML

Lekë 2,800.00
Title:  
Maskë rigjeneruese dhe mbrojtëse e ngjyrës së flokëve.

150 ML

Maskë mbrojtese dhe rigjeneruese për flokë te lyer dhe të dëmtuar.
Kjo formulë ështe e bazuar ne taninet e bimës Tara dhe ekstraktet e lulediellit te cilat mbrojnë ngjyrën nga faktore te demshem te jashtem.
I pasur me vaj karaja, riparon dhe rigjeneron fibrën e flokut te demtuar nga boja duke siguruar hidratimin e nevojshëm per flokët e dëmtuar nga përdorimi i bojës.

Që nga aplikimi i parë i maskës,floku merr shkëlqim dhe ngjyra mbrohet.
Aplikoni nje sasi te vogel ne tërë gjatësinë e flokut,lëreni të veproje per 1-2 minuta.
Shpëlahet me ujë të rrjedhshëm.

Shiko edhe