Phytocolor Sensitive 4.77 Intense Chestnut Brown

Phytocolor Sensitive 4.77 Intense Chestnut Brown

Lekë 2,100.00
Title:  
Ngjyrues për flokë.

Përmbajtjen e kremit në tubet bashkojeni me shishen e pajisur me aplikator në të cilën është vendosur qumështi hollues.Mbyllni shishen dhe tundeni mirë deni në homogjenizim të plotë.Prisni majën e aplikatorit të shishes dhe filloni duke aplikuar produktin.Aplikimi bëhët në flokë të thatë dhe jo të pastuar më parë.Vendoseni produktin nga rrënjët e ndarë pjesë-pjesë dhe shpërndajeni masën nëpër të gjithë gjatësinë  e flokut.Lihet të veprojë per rreth 30 minuta.Shpëlahet me ujë të ngrohtë deri në pastrim të plotë.
Phytocolor është një ngjyrues më bazë bimore flokësh. Me anë te pigmenteve te bimeve ngjyros, ushqen dhe shkëlqen flokun tuaj.

Shiko edhe