Phytomillesime color-enhancing shampoo *200ml

Phyto Phytomillesime Color-Enhancing Shampoo 200 ML

Lekë 1,900.00
Title:  
Shampo për ruajtjen dhe theksimin e ngjyrës së flokëve.

200 ML

Shampo delikate pa sulfate, e cila pastron lëkurën e kokës dhe flokët duke mbrojtur nga zbehja e ngjyrës.
Lulja Edelweiss vepron si një antioksidant i fuqishëm ndërsa qetëson lëkurën e kokës dhe zbut flokët.
Ngjyra qëndron e paprekur dhe intensive, shkëlqimi i saj ruhet dhe zgjat në kohë. Flokët janë pafundësisht të mëndafshtë dhe me shkëlqim.

Pa Sulfate | Pa Paraben | Pa Silikon | Pa Gluten.
Aplikoni shampon në flokë të lagur.
Masazhojeni lehtë dhe lejeni të veprojë për disa minuta.
Shplajeni kokën me ujë të bollshëm.
Aplikojeni përsëri nëse është e nevojshme.

Shiko edhe