Power Of Nature Classics Platinum Probiozen * 15

Power Of Nature Classics Platinum Probiozen * 15

Lekë 1,700.00
Title:  
Suplement ushqimor me përmbajtje probiotikësh për balancimin e florës normale bakteriale intestinale.

15 tableta

Power Of Nature Classics Platinum Probiozen është një suplement ushqimor me probiotikë, prebiotikë dhe rigon. 

Probiozen ofron një kombinim unik të probiotikëve të specializuar me përqendrim të lartë (përzierje e baktereve të acidit laktik dhe bifidobaktereve), së bashku me prebiotikë (inulinë dhe oligofruktozë) dhe ekstrakt të Rigonit. Një tabletë në ditë ofron 3 miliardë kultura të gjalla të probiotikëve.

  • Probiotikët: Një kombinim i baktereve të acidit laktik (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus & Bifidobacterium bifidus).
  • Prebiotikët: Përbërës specifikë si inulina dhe oligofruktoza, të konsideruara si "ushqimi" i probiotikëve.
  • Rigoni: Simboli i lumturisë në Greqinë e lashtë, bari tradicional i kuzhinës mesdhetare është i pasur me fitonutrientë si timol, karbakol dhe acid rosmarinik. Përbërësit e rigonit janë studiuar gjerësisht për një sërë efektesh të dobishme.
Probiozen është i përshtatshëm për:
  1. Personat që duan të pasurojnë dietën e tyre ditore me probiotikë dhe prebiotikë.
I përshtatshëm për diabetikët. Pa Gluten, konservues, aroma, ngjyra artificiale.

Këshillohet 1 tabletë në ditë.

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Shiko edhe