Pregnancy Forte * 60

Pregnancy Forte * 60

Lekë 3,349.00
Title:  
Suplement ushqimor gjatë shtatzënisë dhe laktacionit.

30 tableta, 30 kapsula

Pregnancy Forte është një suplement me një gamë të gjerë nutrientësh, i përshtatshëm për femrat që duan të kenë fëmijë, ato gjatë shtatzënisë apo gjidhënies.

Përmban:

  • Acid Folik, i cili ndikon në ndarjen qelizore si edhe përgatitjen indore të nënës për implementimin e fetusit.
  • Hekuri ndihmon në formimi normal të rruazave të kuqe të gjakut dhe shpërndarjen normale të oksigjenit në organizëm.
  • Zinku kontribuon në funksionin normal të sistemit imunitar dhe mbron qelizat nga stresi oksidativ.
  • Magnezi ndihmon në metabolizmin normal të enegjisë, funksionin normal të muskujve dhe nervave.
  • Vitamina C mbështet funksionin normal të sistemit imunitar, në kombinim me Vitaminën E.
  • Vitaminat B1, B2, Acidi Pantotenik dhe Nikotinamidi kontribuojnë në metabolizmin normal energjitik.
  • Vitamina B6 kontribuon në metabolizmin normal proteinik.
  • Vitamina B12 ka ndikim në formimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe funksionin normal të sistemit nervor.
  • Kalciumi dhe Vitamina D kanë ndikim në mirëqënien e sistemit kockor.
  • DHA kontribuon në zhvillimin normal të syve dhe sistemit nervor të fetusit, dhe të fëmijës, i cili ushqehet me gji.

Këshillohet përdorimi i 1 tablete dhe 1 kapsule në ditë gjatë vaktit kryesor.

Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe