Restora Flor * 10

Restora Flor * 10

Lekë 1,625.00
Title:  
Suplement ushqimor, i cili balancon florën normale bakteriale të zorrëve.

10 flakone

Restora Flor është një suplement ushqimor me Probiotikë, Vitamina dhe Fibra prebiotike.
  • Favorizon ekuilibrin fiziologjik të florës bakteriale të zorrëve në rast ndryshimesh për shkak të terapisë me antibiotikë, çrregullimeve intestinale ose të ushqimit, stresit, udhëtimeve dhe ndryshimit të klimës. 
  • Gjithashtu përmban vitamina të grupit B, të cilat ndihmojnë në reduktimin e lodhjes dhe në mirëfunksionimin e sistemit imunitar.


Udhëzime për përdorim:

  • Rekomandohet të merret 1 flakon në ditë.
  • Rrotullojeni në kahun orar kapakun e flakonit derisa të këputet shiriti i sigurisë, tundeni mirë flakonin para përdorimit për të rivendosur homogjenitetin e produktit.

Shiko edhe