Rhinostop HOT 500 MG/ 60 MG * 8

Rhinostop HOT 500 MG/ 60 MG * 8

Lekë 386.00
Title:  
Medikament, i cili në mënyrë të shpejtë dhe efektive lehtëson shumicën e simptomave të gripit dhe ftohjes.

8 bustina

Rhinostop® në mënyrë të shpejtë dhe efektive lehtëson shumicën e simptomave të gripit dhe ftohjes (dhe parandalon simptomat e rinitit alergjik), siç janë:

 1. kongjestioni i mukozës së hundës dhe sinuseve dhe zënie e hundës,
 2. ndjesinë e presionit dhe dhimbjes në hundë dhe në sinuse ,
 3. rritjen e sekrecioneve nga hunda,
 4. fishkëllimat nga hunda,
 5. tështimat,
 6. kollën,
 7. skuqjen dhe ënjtjen e mukozës së hundës,
 8. skuqjen e syve dhe ënjtjen e kapakëve të syrit,
 9. ndjesinë e djegies së syve,
 10. rritjen e lotimit nga sytë,
 11. ngritjen e temperaturës trupore,
 12. dhimbjen e kokës dhe dhimbje të tjera,
 13. dhimbjen e fytit dhe ndjesinë e sikletit, gërvishtjes dhe djegies së fytit,

Rhinostop® gjithashtu përmirëson gjumin dhe cilësinë e të fjeturit dhe kontribuon në përmirësimin e gjendjes së përgjithshme të pacientit.

Rhinostop® është një medikament me shumë komponente i hartuar me kujdes, me qëllimin kryesor përmirësimin e shpejtë dhe efikas të gjëndjes shëndetësore të pacientit dhe kthimin e tij sa më shpejt në funksion normal për të kryer aktivitetet e përditshme.

Rhinostop HOT® përmban:

 • Paracetamol – analgjezik dhe antipiretik që ul temperaturën e lartë të trupit, largon dhimbjen e kokës dhe dhimbjet e muskujve dhe kyceve.
 • Pseudoefedrin – dekongjestiv që zvogëlon ënjtjen e rrugëve të frymëmarrjes, përmirëson kalueshmërin e ajrit në traktin respirator, zvogëlon sekrecionet e tepruara në sinuset e hundës, lehtëson frymëmarrjen.

Dozimi:

 • Fëmijët mbi 12 vjeç dhe të Rriturit: 1 bustinë çdo 6 orë. Të mos kalohet doza e 4 bustinavenë 24 orë.
Nuk rekomandohet përdorimi i Rhinostop HOT bustina për fëmijë nën 12 vjeç.
Pacientët me funksion të dëmtuar të veshkave këshillohen të zgjasin intervalin kohor mes dy dozimeve çdo 8-12 orë.

Shiko edhe