Rvb Lab 3-in-1 Two-Phase Micellar Lotion 400 ML

Rvb Lab 3-in-1 Two-Phase Micellar Lotion 400 ML

Lekë 2,990.00
Title:  
Ujë Micellar për pastrimin e lëkurës nga papastërtitë dhe makeup-i.

400 ML

Formulë inovative me 2 faza, veprues sinergjik: faza e poshtme pastron dhe heq papstërtitë dhe mbetjet nga ndotjet e ndryshme, duke e lënë lëkurën të pastër dhe te freskët.
Faza e sipërme, e pasur me Omega 3, heq menjëherë të gjitha gjurmët e make-upit, edhe ato waterproof (rezistent ndaj ujit) dhe long-lasting makeup (ato që zgjasin në kohë), duke e lënë lëkurën të butë dhe hidratuar.
Jo e yndyrshme.
Nuk djeg sytë dhe është e përshtatshme për çdo tip lëkure, edhe ato më sensitive.
Rekomandohet të përdoret pa shpëlarje duke u aplikuar me tampon pambuku.

Shiko edhe