Rvb Lab Age Repair Redensifying Serum 30 ML

Lekë 7,190.00
Title:  
Trajtim intensiv anti-rrudhë, formuluar për të reduktuat shenjat e moshës:
  • rrudhat e imta dhe të thella, 
  • humbja e elasticitetit dhe tonit të lëkurës.

Falë perqendrimit të lartë teë Genius Collagen Pro, vepron tek qelizat që janë përgjegjëse për densitetin e lëkurës dhe mbron strukturën mbështetëse të saj.

Teksturë që absorbohet shpejt dhe menjëherë njëtrajtëson lëkurën duke e bërë të duket me e re dhe me më pak rrudha.
Aplikojeni në fytyrë dhe qafë pas pastrimit.
Mund të përdoret në të gjithë sipërfaqen e fytyrës, përfshirë këtu edhe zonën e syve apo përreth gojës.

Shiko edhe