Rvb lab age repair regenerating anti-wrinkle mask 20 ml

Rvb Lab Age Repair Regenerating Anti-Wrinkle Mask 20 ml

Lekë 1,850.00
Title:  
Maskë rigjeneruese anti-rrudhë një përdorimëshe.

20 ML

Trajtim intensiv rigjenerues që i jëp lëkurës ndriçim dhe freski për vetëm disa minuta.
Maska e "mbulon" fytyrën me 20 ml koncentrat anti-rrudhë dhe mbron strukturën mbështetëse të saj, falë veprimit sinergjik të HYALU SMART PGA dhe GENIUS Collagen PRO.
E pasur me omega- ceramide, të cilat ndihmojnë në rivendosjen e niveleve të lipideve të lëkurës dhe bashkimin e qelizave të shpërbëra dhe të dobësuara.

Lëkura bëhet menjëherë e butë dhe me një pamje të njëtrajtësuar. 
Aplikojeni maskën në fytyrë për 10-15 minuta.

Shiko edhe