Rvb lab age repair regenerating anti-wrinkle serum 30 ml

Rvb Lab Age Repair Regenerating Anti-Wrinkle Serum 30 ML

Lekë 5,392.50 Lekë 7,190.00
Title:  
Falë përqëndrimit të lartë në Omega-Ceramide, serumi:
  • Mbron strukturën mbështetëse të lëkurës
  • Përmirëson funksionin barrierë të saj
  • Regullon teksturën e lëkurës.
Specifikisht i formuluar për të luftuar dehidratimin, rrudhat e thella dhe humbjen e elasticitetit.

Lëkura rivitalizohet, ushqehet, njëtrajtësohet, është më e butë dhe ka një shkëlqim natyral.
Aplikojeni në fytyrë dhe qafë pas pastrimit.
Mund të përdoret në të gjithë sipërfaqen e fytyrës, përfshirë këtu edhe zonën e syve apo përreth gojës.

Shiko edhe