Rvb Lab Aqua Bomb Mascara

Rvb Lab Aqua Bomb Mascara

Lekë 2,650.00
Title:  
Rimel rezistent ndaj ujit, i cili njëkohësisht jep volum dhe zgjat qerpikët.

Aqua Bomb është rezistent ndaj ujit dhe njëkohësisht u jep volum dhe zgjat qerpikët për një super look. ⁠

Kohëzgjatje shumë të lartë- deri 24 orë.⁠

APLIKATORI: furçë me fibër, për të siguruar një aplikim të barabartë të produktit, duke dhënë volum dhe efekt gjatësues për qerpikët.

Sugjerimet e make-up artistëve:
- Për një rezultat intens voluminoz, harkoni rimelin nga baza e qerpikut në majë.
- Për një rezultat natyral voluminoz, krihini qerpikët me lëvizje lineare.

Shiko edhe