Rvb lab body foundation 03 100 ml

Rvb Lab Body Foundation 03 100 ML

Lekë 3,300.00
Title:  
Fondatintë për trupin.

100 ML

Zgjidhje e shkëlqyer për të mbuluar difektet e vogla si: kapilarët, plagët, shenjat si dhe për të dhënë një ngjyrë uniforme, natyrale në trup.
E shpejtë dhe e thjeshtë për t’u aplikuar, ajo thahet shpejt dhe zgjat për orë dhe orë të tëra.
Formulë e qëndrueshme e cila me një aplikim të vetëm jep një rezultat natyral dhe me shkëlqim.

I përshtatshëm për çdo lloj lëkure.
Tundeni shishen mirë para përdorimit.
Spërkateni produktin në këmbë ose pjesë të tjera të trupit.
Për një mbulim më të madh, përsërisni aplikimin.

Mund të hiqet me sapun dhe ujë.

Shiko edhe