Rvb Lab Cover Stick 3.5 ML

Lekë 2,510.00
Ngjyra:  
Korrektor me efekt mbulues të lartë.

3.5 ml

Me një teksturë të butë dhe komforte, fsheh imperfeksionet dhe realizon mbulim perfekt.
I përshtatshem për të gjitha llojet e lëkurave, përfshirë dhe ato shumë të thata.
Mund të përdoret si korrektor dhe gjithashtu për konturim.
Sugjerimet e make-up artistëve:
- Për një përdorim profesional aplikoni furçën n° 03.
- Për një përdorim vetjak dhe të lehtë, përhapeni me mollëzën e gishtit.

Shiko edhe