Rvb Lab Cream Compact Foundation 8 Gr

Lekë 4,790.00
Ngjyra:  
Fondatintë kremoze dhe kompakte.

8 gram

Përfitimet kryesore:
  • Fondatintë kremoze dhe kompakte me mbulim të mesëm - lartë dhe veprim të zgjatur (long-lasting).
  • Veprim anti-rrudhë falë: Vitaminës E, Fillerit Hialuronik, Kolagjenit, Peptideve dhe Pigmenteve të mikronizuara.
  • Njëtrajtëson ngjyrën e lëkurës dhe jep një rezultat final mjaft të kënaqshëm.
  • E përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurave, përfshirë dhe ato që janë shumë të thata.Sugjerimet e make-up artistëve:
- Për një efekt mbulues të plotë aplikoni furçën Rvb Lab n° 05.
- Për një efekt natyral dhe uniform përdorni sfungjerin e tij.

Shiko edhe