Rvb Lab Dew Drop Ph Reactive Blush Stick 325

Lekë 2,750.00
Title:  
Ky blush transparent mund të përdoret si në fytyrë ashtu edhe në buzë dhe përmirëson të gjitha tonet dhe ngjyrën e lëkurës.

Rvb Lab Dew Drop Ph Reactive Blush Stick 325, ky blush transparent, me pH-reaktive, mund të përdoret si në fytyrë ashtu edhe në buzë dhe përmirëson të gjitha tonet dhe ngjyrën e lëkurës.

Tekstura zbutëse u jep buzëve dhe mollëzave një pamje të plotë, të plotë, ndërsa forcon, zbut dhe hidraton lëkurën. 

  • Përfundim me shkëlqim: Përdoreni vetëm për të përmirësuar ngjyrën e lëkurës ose mbi make-up për një përfundim të pastër. 
  • Tekstura e ndërtueshme: sa më shumë të shtresoni, aq më intensive është ngjyra.

Shiko edhe