Rvb lab don't cry mascara 11 ml

Rvb Lab Don't Cry Mascara 11 ML

Lekë 2,750.00
Title:  
Rimel voluminizues për sy të ndjeshëm.

11 ML

Rimeli ideal për sytë e ndjeshëm dhe personat që mbajnë lente kontakti.
  • Volumizon, intensifikon, zgjat, harkon dhe i ndan qerpikët.
  • Zgjat në kohë “Long lasting”, dhe ka qëndrueshmëri të lartë.
-Nuk lë njolla, shtresa dhe mbetje të ngjyrës së zezë.
-Mund të hiqet lehtë me ujë të ngrohtë ose pastrues të tjere make-upi.
Për një rezultat me qerpikë të zgjatur, aplikoni produktin nga baza në majë dhe aplikoni sërish furçën duke e tamponuar atë.

Shiko edhe