RVB LAB Double Cleansing 2in1 * 150 ML

RVB LAB Double Cleansing 2in1 * 150 ML

Lekë 2,990.00
Title:  

Një formulim inovativ për pastrimin e shpejtë dhe efektiv të dyfishtë të fytyrës, syve dhe buzëve.

150 ml

Një formulim inovativ për pastrimin e shpejtë dhe efektiv të dyfishtë të fytyrës, syve dhe buzëve:

  • Në kontakt me lëkurën, pikat e saj të vajit të Shea dhe farave të Limnanthes Alba shpërndajnë përbërësit vajorë të sebumit dhe përbërjes sipas afinitetit: pastrim me afinitet.
  • Me shtimin e mëvonshëm të ujit, krijon një shkumë të imët që kap dhe largon mbetjet e mbetura të ndotjes dhe papastërtive, duke e lënë lëkurën të freskët dhe të pastër: pastron në kontrast.
  • Formulë e butë pa SLES/SLS dhe agjentë të tjerë shkumës agresivë."

Masazhojeni butësisht në fytyrë, buzë dhe sy të mbyllur. 

Shpëlajeni tërësisht me ujë.

Shiko edhe