Rvb Lab Ever & Ever Matt Liquid Lipstick-12H Long Lasting * 6.5 ML

Lekë 2,630.00
Nuanca:  
Buzëkuq me efekt mat që zgjat 12 orë.

6.5 ml

Buzëkuq i lëngshëm i gjeneratës së fundit, me efekt të lartë mat që zgjat në kohë. Buzë të buta, me ngjyra të plota dhe kohëzgjatje perfekte.

TEKSTURA
Teksturë e lehtë dhe e lëngshme, e cila rrëshqet butësisht mbi buzë duke i mbuluar ato me një film të hollë, jongjitës. Ndjesi unike e "buzëve të zhveshura", jashtëzakonisht të natyrshme. Aplikim i lehtë, por i kontrolluar / preçiz në të njëjtën kohë. Komforte me kalimin e kohës.

PËRFUNDIMI

  • Buzë mat me efekt zbutës.
  • Ngjyrë e plotë dhe homogjene që nga aplikimi i parë, madje edhe për ngjyrat më të errëta.
  • Sapo thahet në buzë nuk mund të hiqet më dhe qëndron e përsosur me kalimin e kohës.
  • Testuar për të dhënë efekt deri në 12 orë.
  • Nuk shkakton njolla
  • Komfort ekstrem
Nuk përmban: Parafinë, vajra minerale, talk.

Për një rezultat të shpejtë dhe natyral, aplikojeni buzëkuqin direkt në buzë.

Shiko edhe