Rvb Lab Ever & Ever Matt - Matt Liquid Lipstick

Lekë 2,152.50 Lekë 2,870.00
Nuanca:  
Një buzëkuq i lëngshëm mat me qëndrueshmëri të gjatë me një teksturë të lehtë e të lëngshme, që rrëshqet butësisht mbi buzë, duke i veshur ato me një film të hollë.

Rvb Lab Ever & Ever Matt - Matt Liquid Lipstick është një buzëkuq i lëngshëm mat me qëndrueshmëri të gjatë me një teksturë të lehtë e të lëngshme, rrëshqet butësisht mbi buzë, duke i veshur ato me një film të hollë. Rehati absolute gjatë aplikimit dhe me kalimin e kohës.

Përfundim i mëdafshtë mat. Ngjyrë uniforme, e ngopur që në shtresën e parë. 

Nuk thahet dhe nuk njolloset. Formula pa transferim, rezistente ndaj puthjeve. 

Dy nuanca: vjollcë e errët dhe e kuqe gjaku.

Shiko edhe