Rvb lab extra volume mascara 14ml

Rvb Lab Extra Volume Mascara 14ml

Lekë 2,490.00
Title:  
Rimel me efekt voluminizues.

14 ML

Rimel ekstremisht i zi.
Mbush, harkon dhe iu jep ekstra volum qerpikëve për një pamje sa më sensuale.
Sugjerimet e make-up artistëve:
- Për një rezultat intens voluminoz, harkoni rimelin nga baza e qerpikut në majë.
- Për një rezultat natyral voluminoz, krihini qerpikët me lëvizje lineare.

Shiko edhe