Rvb lab eye pencil 12 1.5g

Rvb Lab Eye Pencil 12 1.5g

Lekë 1,990.00
Title:  
Laps për sytë.

Laps për sy, i thjeshtë për t’u aplikuar, përhapur dhe perfekt për theksimin e syrit.
Karakteristika kryesore është qëndrueshmëria e lartë. Ideal gjithashtu për brenda syrit.
Formula është e pasur me vajra vegjetale dhe dyllë kundër-tharjes.
Sugjerimet e make-up artistëve:
- Për një rezultat intens dhe nënvizues aplikoni lapsin direkt në sy.
- Për një efekt natyral aplikoni lapsin e syve duke e përhapur me furçën n° 02.

Shiko edhe