Rvb lab eye pencil 15 1.49 g

Rvb Lab Eye Pencil 15 1.49 g

Lekë 1,990.00
Title:  
Laps për sy, i thjeshtë për t’u aplikuar, përhapur dhe perfekt për theksimin e syrit.
- Karakteristika kryesore është qëndrueshmëria e lartë.
- Ideal gjithashtu për brenda syrit.

Formula është e pasur me vajra vegjetale dhe dyllë kundër-tharjes.
Sugjerimet e make-up artistëve:
- Për një rezultat intens dhe nënvizues aplikoni lapsin direkt në sy.
- Për një efekt natyral aplikoni lapsin e syve duke e përhapur me furçën n° 02.

Shiko edhe