Rvb lab eye pencil water resistant 50 1.2g

Rvb Lab Eye Pencil Water Resistant 50

Lekë 1,990.00
Title:  
Laps sysh rezistent ndaj ujit.

Laps inovator për sytë, i lehtë në përdorim dhe shumë komfort për syrin.
Tekstura është kremoze dhe e lehtë për t’u aplikuar duke dhënë një rezultat matifikues të menjëhershëm.
Zgjat në kohë, nuk lë njolla dhe është rezistent ndaj ujit.
Sugjerimet e make-up artistëve:
- Për një rezultat intens dhe nënvizues aplikoni lapsin direkt në sy.
- Për një efekt natyral aplikoni lapsin e syve duke e përhapur me furçën n° 02.

Shiko edhe