Rvb Lab Eyebrow Cream Liner 4 ML

Lekë 2,500.00
Ngjyra:  
Krem për konturimin e vetullave.

4 ml

Konturues i vetullave që definon, plotëson, saktëson formën e vetullave.

- Kremi xhel është mjaft i lehtë në aplikim.
- Tekstura e lehtë ju lejon të krijoni një look sa intensiv aq edhe natyral.
- Rezistent ndaj ujit, zgjat në kohë, i qëndrueshëm ndaj pluhurit dhe thahet shpejt.
Merrni sasinë e kremit të dëshiruar nëpërmjet furçës përkatëse dhe skiconi vetullën butësisht derisa të arrini formën e dëshiruar.

Shiko edhe