Rvb Lab Eyebrow Pencil 01

Rvb Lab Eyebrow Pencil 01

Lekë 1,820.00
Title:  
Laps për vetullat.

Laps preçiz, i lehtë për tu përdorur dhe ideal në mbushjen e vetullave të holla dhe me formë të çrregullt.
Tekstura e tij është rezistente ndaj nxehtësisë dhe djersitjes.

Përfitimet:
-Krijon formën perfekte të vetullës.
-Mbush hapësirat në vetull.
-Vendosje e fortë dhe e qëndrueshme. -Perfekt për strukturimin e formës së syve.
Sugjerimet e make-up artisteve:
-Për një efekt intensiv, vizatoni linja të holla në vetull.
-Për një efekt të plotë dhe natyral, përdorni lapsin me furçën e bashkangjitur.

Shiko edhe