RVB LAB Face & Body Glow Mist * 100 ML

RVB LAB Face & Body Glow Mist * 100 ML

Lekë 1,867.50 Lekë 2,490.00
Title:  

Locioni shndritës për fytyrën dhe trupin për një pamje ekstra.

100 ml

Face & Body Glow Mist vesh fytyrën dhe trupin në një "Glow" të papritur. Një ujë margaritar që falë një ekstrakti të luleve të lëpushës, jo vetëm që ndriçon por edhe hidraton dhe freskon lëkurën. 

Me veprim kundër ndotjes. 

Një formulë e pasur me pigmente reflektuese dhe shumëplanëshe që i jep lëkurës një shkëlqim të lehtë, duke i dhënë lëkurës një pamje rrezatuese. Një produkt unik dhe ultra ndjesor që zbukuron dhe kompleton pamjen verore. 

Madhësia 100 ml.

Aplikojeni në trup dhe fytyrë para se të dilni.

Shiko edhe