Rvb lab false eyelashes mascara

Rvb Lab False Eyelashes Mascara

Lekë 2,490.00
Title:  
Rimel me efekt zgjatues për qerpikët.

Rimeli zgjat, harkon dhe plotëson qerpikët me vetëm një lëvizje.
I jep një ngjyrim intens qerpikëve duke dhënë një efekt “qerpik fallco”.

Rimeli është i qëndrueshëm dhe me efekt voluminoz si rezultat i pranisë së Ceramide 2 Biomimetic, e cila ndihmon gjithashtu në rritjen natyrale dhe forcimin e qerpikëve.
- Për një rezultat me qerpikë të zgjatur, aplikoni produktin nga baza në majë dhe aplikoni sërish furçën duke e tamponuar atë.
- Për një efekt “drama”, krihini qerpikët me 3 lëvizje: brënda, jashtë, lart.

Shiko edhe