RVB LAB GLOWY Cheeck Highlighter- Multi Purpose Cream Face Stick

RVB LAB GLOWY Cheeck Highlighter- Multi Purpose Cream Face Stick

Lekë 1,717.50 Lekë 2,290.00
Title:  

Highlighter me një teksturë të hollë dhe të lehtë, duke krijuar një efekt "lëkurë të dytë"".

-

Highlighter me një teksturë të hollë dhe të lehtë, duke krijuar një efekt "lëkurë të dytë"". 

Një produkt i butë që ju lejon të rregulloni intensitetin sipas efektit të dëshiruar. E përkryer për të theksuar mollëzat, hundën dhe definuar formën e buzës, por edhe për sytë për të përmirësuar pamjen. 

E disponueshme në një ngjyrë shampanje universale, perfekte për çdo nuancë lëkure.

Shiko edhe