Rvb Lab Hd Lifting Effect Concealer 3 ML

Lekë 2,520.00
Ngjyra:  
Korrektor HD me efekt mbulues të lartë dhe lifting.

3 ml

HD Liftting Effect Concealer ka një teksturë të lëhtë dhe kremoze që përshtatet mjaft mirë me lëkurën. 
Jep një mbulim të mesëm dhe përhapet në trajtë uniforme.
Korrektori minimizon papërsosmëritë dhe hijet e zeza poshtë syve, duke e lënë lëkurën tuaj të duket e qetë dhe e tonifikuar 
me një konturim të lehtë të syve dhe një përfundim të ndritshëm dhe natyral.
Sugjerimet e make-up artistëve:
- Mbuluesi duhet të aplikohet pas një kremi specifik konturues për sytë.
- Metoda e Diego dalla Palma siguron që mbuluesi të aplikohet gjithmonë përpara aplikimit te fondatintës.
- Përhapeni me mollëzat e gishtave ose furçën Nr. 03 për të mbuluar të gjithë zonën.
- Trendet e fundit përfshijnë aplikimin e mbuluesit pas aplikimit te fondatintës për një rezultat më të ndritshëm dhe kompakt.

Shiko edhe