Rvb lab high precision brow pencil 32

Rvb Lab High Precision Brow Pencil 32

Lekë 1,980.00
Title:  
Dy nuanca të lapsave të vetullave.
Maja ultra e hollë e lapsit ka një teksturë të butë dhe vepron me një saktësi të lartë në mbushjen e vetullave duke dhënë një efekt voluminizues.
Rezultat i kënaqshëm që zgjat në kohë (efekti long-lasting).

Shiko edhe