Rvb Lab Illuminating Light Foundation 30 ML

Lekë 3,900.00
Ngjyra:  
Fondatinë me efekt ndriçues për lëkurën.

30 ml

Përfitimet kryesore:
  • Fondatintë kremoze me efekt ndriçues, ideale për ti dhënë fytyrës shkëlqimin e munguar.
  • E përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurave.
  • Make-up Urban perfekt për ata që duan sportin dhe aktivitetet fresh-air duke qënë se formula e saj është e pasur me antioksidantë ( Vitaminë A dhe E ) dhe mbrojtës qelizorë.

Aplikoni një sasi të vogël të produktit me prekje të lehta në ballë, faqe, hundë dhe mjekër.

Sugjerimet e make-up artistëve:
- Për një mbulim të plotë dhe komfort aplikoni furçën n° 05.
- Për një look perfekt dhe natyral përdorni një pjesë të sfungjerit latex.

Shiko edhe