Rvb lab khol kajal 0.3g

Rvb Lab Khol Kajal 01

Lekë 2,100.00
Title:  
Teksturë e butë dhe komforte, mjaft e lehtë në aplikim.
Vijëzon syrin me një linjë të saktë dhe krijon një efekt "smokey", të theksuar dhe të zgjatur në kohë. Formula e saj emoliente përmban vaj pambuku, qetësues dhe hidratues për lekurat e ndjeshme dhe zonat delikate.
Sugjerimet e make-up artistëve:
- Për një efekt të theksuar dhe zgjatur në kohë aplikoni kohl kajal në zonën e brendshme të qerpikëve.
- Për të krijuar një efekt ‘smokey eye’ aplikoni produktin brenda dhe jashtë syrit.

Shiko edhe