Rvb Lab Lip Gloss 6 ML

Lekë 1,702.50 Lekë 2,270.00
Ngjyra:  
Shkëlqyes për buzët.

6 ML

Teksturë e butë, komforte dhe me shumë shkëlqim.
Përshtatet në mënyrë të përsosur në buzë dhe nuk shkakton efekt ngjitës.
Ky shkëlqyes është ideal për të veshur buzën duke e lënë të lëmuar dhe voluminoze.

Ka veprim mbrojtës dhe hidratues falë:
• Vitaminës E (antioksiduese).
• Vajit Jojoba (mbrojtës dhe hidratues).

Rekomanduar gjithashtu për buzë sensitive.
Sugjerimet e make-up artistëve:
- Për një efekt natyral, me extra-shkëlqim, aplikojeni direkt tek buzët pasi keni përdorur lapsin e buzëve.
- Për një rezultat profesional të plotë dhe që zgjat në kohë, aplikoni produktin tek buza e poshtme pasi keni aplikuar lapsin e buzëve.

Shiko edhe