Rvb lab lip pencil 25 1.5 gr

Rvb lab lip pencil 25 1.5 gr

Lekë 1,492.50 Lekë 1,990.00
Title:  
Laps konturues buzësh.

1.5 Gram

Një laps buzësh kremoz me një teksturë të butë dhe komforte, i lehtë për tu përhapur dhe në gjëndje të vizatojë një linjë preçize dhe të përcaktuar mirë.
Definon lehtësisht konturimin e buzëve dhe jep një efekt absolutisht natyral.
I pasur me vajra vegjetal dhe dyllë me veprim hidratues.
Sugjerimet e make-up artistëve:
- Për një rezultat korrigjues dhe grafik riformuloni profilin e buzëve.
- Për një efekt natyral, përhapeni lapsin tek buzet me furçën n° 01.

Shiko edhe